Göta Provinsialloge
3011
Göta Provinsialloge
Besöksadress:
Södra Hamngatan 31
GÖTEBORG
Postadress:
Drottninggatan 32
411 14 GÖTEBORG

031-780 31 43, 031-780 31 49
gpl@frimurarorden.se

Göta Provinsialloge

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Prenumerera på arbetsordningar

Du kan numera alltid ha till hands aktuella versioner av arbetsordningarna för samtliga enheter inom Orden

En funktion här på Ordens hemsida gör det möjligt att på två olika sätt prenumerera på de senaste versionerna av arbetsordningarna inklusive sådana uppdateringar som enhetssekreterarna gjort:


Arbetsordning direkt i din telefons eller dators kalender

Ett mycket smidigt sätt att planera in dina logeaktiviteter är att låta arbetsordningen för valfri enhet eller fördelning ligga i din dator- eller telefonkalender.

Börja med att gå till hemsidan för den enhet/fördelning vars arbetsordning du önskar prenumerera på och välj i vänstermenyn att titta på dess arbetsordning.

I övre högra hörnet av sidan med arbetsordningen finns länken "Prenumerera på arbetsordningkalender". Klickar du på den dyker det upp en ruta med uppgift om kalenderns adress samt instruktioner om hur kalendern läggs in i olika typer av mottagare.


Arbetsordning via e-post

Du kan också få aktuella arbetsordningar skickade en gång i veckan till den e-postadress du registrerat hos Orden. Följ nedanstående länk och bocka för de enheter du önskar. Du måste vara inloggad för att välja enheter.

https://www.frimurarorden.se/arbetsordningar/prenumerera/

När du gjort dina val uppdaterar du e-postprenumerationen via knappen längst ned till höger på sidan.