Den Gyllene Lågan
3054
Den Gyllene Lågan
Besöksadress:
Sandgärdsgatan 37
BORÅS
Postadress:
Torggatan 36, 1 tr
503 34 BORÅS

072-514 11 49
dgl@frimurarorden.se

Den Gyllene Lågan

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Sammankomst i grad IX

Broder! Varmt välkommen till sammankomst uti brödraföreningen Den Gyllene Lågan tisdagen den 4 september 2018 kl. 18.30. Efter en lång het sommar kommer nu behövlig svalka och nederbörd över en törstande jord. Vi får också de goda möjligheterna att samlas...

...till broderlig gemenskap och fördjupning i den Konungsliga Konsten. Låt oss i bästa och möjligaste mån gripa dessa tillfällen som räcks oss och sluta upp på tisdagarna i höst och framöver.

Denna gång sker vår sammankomst i grad IX som ju bara ges hos oss en gång per år. Vi får glädjen att hälsa FT i Göta Provinsialloge, den HU brodern Ingvar Bengtsson varmt välkommen till DGL. Han kommer att hålla ett föredrag över rubriken "Några speciella drag i den nionde graden reception".Vi får också tillfälle till samtal över detta tema både i logelokalen och i matsalen.

Anmälan till brödramåltiden sker senast fredagen den 31 augusti på mailadressbrodramaltid@gmail.com. I skrivande stund vet vi inte vad som står på menyn denna kväll.För de bröder som saknar dator hänvisas till FCM Jonas Andersson, 070-252 16 29. Några reservplatser hålls till kl. 10, sammanträdesdagen, men då gäller först till kvarn.

1/1