7053
Höga Kusten
Besöksadress:
Hanmngatan 11 B
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK
Postadress:
Hamngatan 11 B, 4tr
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK

076 - 13 14 688
hk@frimurarorden.se

Höga Kusten

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Midnattsloge hos Frimurarna i Örnsköldsvik!

Bröder! Det är med glädje som vi bjuder er att delta i vår Midnattsloge, som genomförs i grad I, med traditionsenlig brödramåltid (surströmming). Utöver detta, celebert besök av MC-åkande bröder som den 12-14 Juni åker runt på sevärdheter i Höga Kusten.

Innan brödramåltiden genomförs reception av en sökande och därefter kommer den lokalproducerade delikatessen serveras, hela tillställningen brukar avslutas på småtimmarna. 

Anmälan sker på något av följande sätt:
Via Ordens hemsida! Här nedan, kräver inloggning.
Via e-post till cm.hk@frimurarorden.se
Eller genom sin "ringare"
Varmt välkommen samtlige bröder till denna loge för att hälsa sommaren, välkomna en ny Broder i Höga Kusten och för att avnjuta Aquila Prima intill Midnatt...
(och längre om så önskas). Observera, detta är sista logen för terminen i Höga Kusten.
 

1/1

Frimurare på motorcykel

Rasslande Kedjan, Frimurarnas inofficiella MC-klubb, gör varje år en resa inom Sverige (och Finland). Detta år 2019 går resan till Höga Kusten, 12– 14 juni, med dagsutflykter. Avslutning med Midsommarloge & surströmming hos Höga Kusten 14 juni kl 20

Vi vill gärna att så många som möjligt från vårt område deltar. Därför, har du egen MC eller tillgång till låne-hoj är du varmt välkommen till dessa/denna MC-utflykt. Resmålen är bl.a. Frimurarhuset i Härnösand, Hemsö fästning, Mannaminne, Minnesmärke Ådalen -31 samt Salteriet i Skagshamn.

Det är ett 40-tal MC-burna bröder som är anmälda i dagsläget. Naturligtvis kan du vara med på MC-turen och inte på loge och vice versa. Antal platser i logen är begränsade. Anmäl dig därför snarast om du önskar delta i Midnattslogen.

Själva MC-turen är kostnadsfri.

Anmälan till deltagande i MC-utflykt senast den 1 juni till undertecknad

1/1

Resa till Tallin med Bröder

Hej Bröder & Systrar ! Bröderna i Örnsköldsvik har under ett antal år åkt iväg på en s.k. Frimurarresa. Vi har varit, och besökt frimurarlokaler, i Riga, Tallinn och Helsingfors.

Eftersom de flesta av oss besökt dess lokaler tänkte vi att åter åka till Tallinn men då endast som en ren förbrödringsaktivitet d.v.s umgås, äta och dricka gott tillsammans. Bara må gott utan frack!

Resan är fyra (4) dagar med avresa den 6 juni och hemkomst den 9 juni. Ingen arbetsdag går till spillo(torsdag- söndag).

Bussresa, båtresa, hotell m frukost, båtresa och bussresa för endast 2500 kr/pers.(DR)
 
Vi möter tillsammans sommarens ankomst genom Stockholms skärgård och sommarfagra Tallinn. En höjdare.
Bjud med din fru/partner och visa genom denna gest hur mycket denne betyder för dig!!!

1/1