Bifrost
7023
Bifrost
Besöksadress:
Köpmangatan 46
Postadress:
Köpmangatan 46
852 32 SUNDSVALL

060-61 51 28
bifrost@frimurarorden.se

Bifrost

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


S:t Johanneslogen Bifrost bjuder in dig till Grad III, torsdag 22/9-2016 kl.1900

Broder!

Vilken väg vandrar du? Är den krokig, rak eller har du åkt av vägen. Har du någon kompass som kan ge dig vägledning hur du ska vandra? Själv så vandrar jag nog lite krokigt och ibland känns det som att kompassen inte alls är korrekt inställd. Något jag dock känner är att när jag är i sällskap med Bröderna så landar kompassen och låter mig se vägen framåt lite klarare. Även om jag inte vet hur vägen ser ut längre fram så gör det ingenting, när jag är i loge så känner jag mig starkare och tryggare. Vi är en kedja utav länkar som sitter ihop och det är en stark kedja som vi har och som följer oss på våran Frimureriska väg framåt.

Med dessa ord vill jag gå över till reception.

Nu på torsdag, 22/9 kl 19:00, är det dags för Grad III med reception av en broder.

S:t Johanneslogen Bifrost hälsar dig min Broder, varmt, innerligt och broderligt välkommen.

Observera att du endast ska anmäla dig till logen om du ämnar deltaga i måltiden. Om du inte ska äta ska du inte anmäla dig. Tjänstgörande ämbetsmän är per automatik anmälda till måltiden.

Kostnaden för maten är 120 kr, glöm inte att meddela eventuellt behov av specialkost vid anmälan till måltid.

OBS! Din anmälan till måltid vill vi ha senast på onsdag 21/9 kl 12:00. Måltidsanmälan sker enligt något av nedanstående alternativ:

  •         Telefon: 060-61 51 28
  •         e-post: cm.bifrost@frimurarorden.se


Har du andra spörsmål använder du som vanligt bifrost@frimurarorden.se eller unitas@frimurarorden.se vid kontakt med Frimurarorden i Sundsvall.

Caritas
Om ni vill komma i kontakt med Caritas så kan ni använda den speciella e-postadress som finns för ändamålet, nämligen: caritas.sundsvall@frimurarorden.se


Vad händer i vårt närområde?
Unitas Brödraförening, Sundsvall

Imorgon 20/9 (eller idag beroende på när man läser detta) är det dags för Unitas första träff för säsongen och den inleds med en Frimurarkväll. Den ges i grad IV-V och börjar klockan 19:00. Även om anmälningstiden har gått för måltiden så är ni mer än välkomna att deltaga i övriga aktiviteter.
Broderligt och varmt välkommen!


Bibliotekskväll, Sundsvall
Att förkovra sig och få en möjlighet att göra det tillsammans med andra bröder är en stund som gör att man växer och lär sig mer om Frimureriet.
Onsdagen den 28 sep kl. 16:30.
Broderligt och varmt välkommen!


Vänligen och Broderligen
//OM i SJL Bifrost Magnus Olovsson genom Daniel Hedberg

Reviderad: 2016-09-19