Bifrost
7023
Bifrost
Besöksadress:
Köpmangatan 46
Postadress:
Köpmangatan 46
852 32 SUNDSVALL

060-61 51 28
bifrost@frimurarorden.se

Bifrost

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


S:t Johanneslogen Bifrost bjuder in dig till Grad III, torsdag 20/10-2016 kl.1900

Broder,

Hur mår du? Och nu menar jag verkligen, hur mår du? Har du någon att prata med och är det någon som lyssnar på dig när du berättar om hur du mår?

Jag hoppas att du har möjlighet att få berätta hur du verkligen mår. Och nu menar jag även att berätta att du mår bra, för det är ju underbart att få berätta att man faktiskt mår bra (ja, lite krämpor har vi väl alla och fler blir dom med åren känner jag väl själv).

Kan frimureriet vara en lyssnare för dig? Jag hoppas att så är fallet, att du känner att du kan berätta hur du mår när du träffar någon frimurare (antingen på loge, sammankomst eller seniorträff eller i andra sammanhang). Hur mår jag? Jo, jag mår nog hyfsat (inte mer), jag är rätt trött och sliten då vi har barn som inte sover så bra om nätterna. Sedan känner jag mig lite stressad över olika delar i livet men jag hoppas kunna få dessa delar under kontroll vart det lider (åtminstone vissa delar). Sedan var det där med dåliga samveten, varför kan inte den listan bli kortare?

Men nästa gång vi ses så uppmanar jag dig att berätta hur du mår. Jag lyssnar om du berättar.

Med dessa ord vill jag gå över till reception.

Nu på torsdag, 20/10 kl 19:00, är det dags för Grad III med reception av en broder.

S:t Johanneslogen Bifrost hälsar dig min Broder, varmt, innerligt och broderligt välkommen.

Observera att du endast ska anmäla dig till logen om du ämnar deltaga i måltiden. Om du inte ska äta ska du inte anmäla dig. Tjänstgörande ämbetsmän är per automatik anmälda till måltiden.

Kostnaden för maten är 120 kr, glöm inte att meddela eventuellt behov av specialkost vid anmälan till måltid.

OBS! Din anmälan till måltid vill vi ha senast på onsdag 19/10 kl 12:00. Måltidsanmälan sker enligt något av nedanstående alternativ:

  •         Telefon: 060-61 51 28
  •         e-post: cm.bifrost@frimurarorden.se


Har du andra spörsmål använder du som vanligt bifrost@frimurarorden.se eller unitas@frimurarorden.se vid kontakt med Frimurarorden i Sundsvall.

Caritas
Om ni vill komma i kontakt med Caritas så kan ni använda den speciella e-postadress som finns för ändamålet, nämligen: caritas.sundsvall@frimurarorden.se


Vad händer i vårt närområde?
Unitas Brödraförening, Sundsvall
Imorgon 18/10 (eller idag beroende på när man läser detta) är det dags för Unitas att ha sammankomst och instruktion i grad VI med start klockan 19:00, som föregås av ett kapitelföredrag i grad X som inleds klockan 18:00. Anmälningstiden har passerats men det går bra att dyka upp och närvara på de andra delarna, se separat inbjudan.
Broderligt och varmt välkommen!


Bibliotekskväll, Sundsvall
Att förkovra sig och få en möjlighet att göra det tillsammans med andra bröder är en stund som gör att man växer och lär sig mer om Frimureriet.
I afton måndag 17/10 kl. 17:00.
Broderligt och varmt välkommen!

Vänligen och Broderligen
//OM i SJL Bifrost Magnus Olovsson genom Daniel Hedberg

Reviderad: 2016-10-17