Bifrost
7023
Bifrost
Besöksadress:
Köpmangatan 46
Postadress:
Köpmangatan 46
852 32 SUNDSVALL

060-61 51 28
bifrost@frimurarorden.se

Bifrost

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


S:t Johanneslogen Bifrost bjuder in dig till Grad III, torsdag 2/2-2017 kl.1900

Broder,

Året som gått och året som har kommit. Vad har dom gemensamt? Många saker, och det kan vi reflektera över vid ett annat tillfälle men det är inte det jag tänker fokusera på idag.

Det är också många saker som inte är gemensamma. Det nya året har en möjlighet som det förra året inte har. En möjlighet att börja om, en möjlighet att se saker på ett nytt sätt, en möjlighet att vara förlåtande. En möjlighet att lyssna på det som inte sägs men som ändå sägs, en möjlighet att få vara försoningens tid. En möjlighet att ta del av nya erfarenheter och kunskaper. En möjlighet att ena det som under förra året inte var enat.

En möjlighet för oss som frimurare att låta våran kedja nå hela vägen runt. För inte låter vi kedjan sluta på mitten? Näe, vi låter brödraskapet vandra hela vägen runt, likt blodet som pumpar runt i hela kroppen. Med dessa ord inleds året anno 2017 avseende frimureriet.

Kom till frimurarna, du är en del av kedjan. Kom och träffa andra bröder och känn att du kan prata om allt mellan himmel och jord (men även dessa går det att prata om).

Med dessa ord vill jag gå över till reception.

Nu på torsdag, 2/2 kl 19:00, är det dags för Grad III med reception av en broder.

S:t Johanneslogen Bifrost hälsar dig min Broder, varmt, innerligt och broderligt välkommen.

Observera att du endast ska anmäla dig till logen om du ämnar deltaga i måltiden. Om du inte ska äta ska du inte anmäla dig. Tjänstgörande ämbetsmän är per automatik anmälda till måltiden.

Kostnaden för maten är 120 kr, glöm inte att meddela eventuellt behov av specialkost vid anmälan till måltid.

OBS! Din anmälan till måltid vill vi ha senast på onsdag 1/2 kl 12:00.

Måltidsanmälan sker enligt något av nedanstående alternativ: 

  • Telefon: 060-61 51 28       
  • e-post: cm.bifrost@frimurarorden.se


Har du andra spörsmål använder du som vanligt bifrost@frimurarorden.se eller unitas@frimurarorden.se vid kontakt med Frimurarorden i Sundsvall.

Caritas
Om ni vill komma i kontakt med Caritas så kan ni använda den speciella e-postadress som finns för ändamålet, nämligen: caritas.sundsvall@frimurarorden.se

Vad händer i vårt närområde?
Unitas Brödraförening, Sundsvall

Sammankomst i grad IV-V, tisdag 7/2 med start klockan 19:00. Det är dags för Unitas Ekonomi och valsammankomst, se separat inbjudan.
Broderligt och varmt välkommen!

Bibliotekskväll, Sundsvall
Att förkovra sig och få en möjlighet att göra det tillsammans med andra bröder är en stund som gör att man växer och lär sig mer om Frimureriet.Tisdag 14/2 18:00.
Broderligt och varmt välkommen!

Vänligen och Broderligen
//OM i SJL Bifrost Magnus Olovsson genom Daniel Hedberg

 

Reviderad: 2017-01-30