Bifrost
7023
Bifrost
Besöksadress:
Köpmangatan 46
Postadress:
Köpmangatan 46
852 32 SUNDSVALL

060-61 51 28
bifrost@frimurarorden.se

Bifrost

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


S:t Johanneslogen Bifrost bjuder in dig till Grad III, lördag 19/3-2016 kl.1300

Broder,

Tankarna kan ibland vara svåra att få ordning på. Så är dom den här gången, jag får inte någon ordning på tankarna och det landar inte någon vettig tanke i huvudet. Har ni känt så någon gång?

Konstigt eller hur? Man har hur många tankar som helst och inte en enda kan landa och bita sig tag och hålla sig fast en längre stund. Ni kanske har en massa tankar som landat så fint och liksom radat upp sig som ett pärlband eller som en fin bankomatkö. Oavsett om ni har tankarna som mig, just nu huller om buller, eller i fin ordning så finns det inom Frimureriet möjligheter för att få nya tankar och insikter som är svåra att få någon annanstans. Kanske kan en sådan Frimurartanke landa och lägga en grogrund för nya tankar?

Nu på lördag, 19/3 kl.13:00, är det dags för Grad III med dubbelreception, anledningen är att det finns en kö på recipienter och då passar vi på att använda en lördag till att kunna få träffas och umgås tillsammans.

S:t Johanneslogen Bifrost hälsar dig min Broder, varmt, innerligt och broderligt välkommen.

Observera att du endast ska anmäla dig till logen om du ämnar deltaga i den efterföljande måltiden. Om du inte ska äta ska du inte anmäla dig. Tjänstgörande ämbetsmän är per automatik anmälda till måltiden.

Kostnaden för maten är 120 kr, glöm inte att meddela eventuellt behov av specialkost vid anmälan till måltid. Matleverantör är Svartviks Herrgård där vår Broder Lazar står för maten.

OBS! Din anmälan till måltid vill vi denna gången ha på torsdag 17/3 före kl 12:00. Måltidsanmälan sker enligt något av nedanstående alternativ:

  •     Telefon: 060-61 51 28
  •     e-post: cm.bifrost@frimurarorden.se


Har du andra spörsmål använder du som vanligt bifrost@frimurarorden.se eller unitas@frimurarorden.se vid kontakt med Frimurarorden i Sundsvall.


Vad händer i vårt närområde?
Sundsvalls Frimurare, måndag 21/3
På måndag är det bibliotekskväll från klockan 17.00. Tag chansen att förkovra er tillsammans med andra bröder.
Broderligt och varmt välkommen!


Vänligen och Broderligen
//OM i SJL Bifrost Magnus Olovsson genom Daniel Hedberg

Reviderad: 2016-03-15