Bifrost
7023
Bifrost
Besöksadress:
Köpmangatan 46
Postadress:
Köpmangatan 46
852 32 SUNDSVALL

060-61 51 28
bifrost@frimurarorden.se

Bifrost

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


S:t Johanneslogen Bifrost bjuder in dig till Grad II, torsdag 16/2-2017 kl.1900

Broder,


Vi har låtit våra barn börja i slalomskola, mycket för att vi känner att vi kommer att få en större glädje tillsammans när vi kan umgås på flera sätt. Barnen har nu gått tre lektioner av sex, och man kan tydligt se hur dom har utvecklats och att deras utveckling föder ett intresse att fortsätta. Det är även givande att se att dom tycker det är kul och att dom vågar göra något som dom kanske inte vågade förut. Sedan träffar dom nya människor på slalomskolan, några är äldre och några är yngre och några är lika gamla som dom själva. Men oavsett ålder så har dom det gemensamma målet att åka skidor och utvecklas. Känner ni igen detta?

Det är precis detta som frimureriet handlar om. Att träffas och glädjas i umgänget med varandra. Att få starta sin personliga utveckling och känna intresset stiga allteftersom man fått mer kunskap och erfarenhet. Att våga göra saker man inte vågat göra tidigare ges också möjlighet inom frimureriet, här tänker jag främst på de olika roller som finns och som alltid trängtar efter att en broder är villig att åta sig uppdraget/rollen. Och ja, vi är i olika åldrar och faser inom vårt frimureri, men vi har alla det gemensamma målet att träffas och utvecklas som individer. Och att utvecklas som individ gör man bäst med stöd av någon annan.

Med dessa ord vill jag gå över till reception.

Nu på torsdag, 16/2 kl 19:00, är det dags för Grad II med gradgivning.

S:t Johanneslogen Bifrost hälsar dig min Broder, varmt, innerligt och broderligt välkommen.

Observera att du endast ska anmäla dig till logen om du ämnar deltaga i måltiden. Om du inte ska äta ska du inte anmäla dig. Tjänstgörande ämbetsmän är per automatik anmälda till måltiden.

Kostnaden för maten är 120 kr, glöm inte att meddela eventuellt behov av specialkost vid anmälan till måltid.

OBS! Din anmälan till måltid vill vi ha senast på onsdag 15/2 kl 12:00. Måltidsanmälan sker enligt något av nedanstående alternativ:       

Telefon: 060-61 51 28       
e-post: cm.bifrost@frimurarorden.se

Har du andra spörsmål använder du som vanligt bifrost@frimurarorden.se eller unitas@frimurarorden.se vid kontakt med Frimurarorden i Sundsvall.

Caritas
Om ni vill komma i kontakt med Caritas så kan ni använda den speciella e-postadress som finns för ändamålet, nämligen: caritas.sundsvall@frimurarorden.se

Vad händer i vårt närområde?
Unitas Brödraförening, Sundsvall
Högtidsdag i grad IV-V, tisdag 28/2 med start klockan 19:00. Det är dags för Unitas Högtidsdag, se separat inbjudan.
Broderligt och varmt välkommen!
 

Bibliotekskväll, Sundsvall
Att förkovra sig och få en möjlighet att göra det tillsammans med andra bröder är en stund som gör att man växer och lär sig mer om Frimureriet.Tisdag 14/2 18:00.
Broderligt och varmt välkommen!

Vänligen och Broderligen
//OM i SJL Bifrost Magnus Olovsson genom Daniel Hedberg

Reviderad: 2017-02-12