Bifrost
7023
Bifrost
Besöksadress:
Köpmangatan 46
Postadress:
Köpmangatan 46
852 32 SUNDSVALL

060-61 51 28
bifrost@frimurarorden.se

Bifrost

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


S:t Johanneslogen Bifrost bjuder in dig till Grad I, torsdag 30/3-2017 kl.1900

Broder,


Någon lång text om hur trevligt och själsligt bra det är med att gå på Frimurarna kommer jag inte att skriva denna gången. Jag kommer heller inte att skriva någon utläggning om att det är alltid trevligare att träffa andra än att inte träffa andra. Att det dessutom finns en möjlighet till att lära sig något kommer jag heller inte att nämna. Näe, inget sådant kommer jag skriva om idag.

Med dessa ord vill jag gå över till kommande träff inom Bifrost.

Nu på torsdag, 30/3 kl 19:00, är det dags för Grad I med reception. 

S:t Johanneslogen Bifrost hälsar dig min Broder, varmt, innerligt och broderligt välkommen.

Observera att du endast ska anmäla dig till logen om du ämnar deltaga i måltiden. Om du inte ska äta ska du inte anmäla dig. Tjänstgörande ämbetsmän är per automatik anmälda till måltiden.

Kostnaden för maten är 120 kr, glöm inte att meddela eventuellt behov av specialkost vid anmälan till måltid.

OBS! Din anmälan till måltid vill vi ha senast på onsdag 29/3 kl 12:00. Måltidsanmälan sker enligt något av nedanstående alternativ:       

  • Telefon: 060-61 51 28       
  • e-post: cm.bifrost@frimurarorden.se


Har du andra spörsmål använder du som vanligt bifrost@frimurarorden.se eller unitas@frimurarorden.se vid kontakt med Frimurarorden i Sundsvall.

Caritas
Om ni vill komma i kontakt med Caritas så kan ni använda den speciella e-postadress som finns för ändamålet, nämligen: caritas.sundsvall@frimurarorden.se

Vad händer i vårt närområde?
Unitas Brödraförening, Sundsvall

Tisdag 23/5, Instruktion  i grad VII, med start klockan 18:00 följt av sammankomst  i grad VI med start klockan 19:00. Se separat anmälan för mer information.
Broderligt och varmt välkommen!

Bibliotekskväll, Sundsvall
Att förkovra sig och få en möjlighet att göra det tillsammans med andra bröder är en stund som gör att man växer och lär sig mer om Frimureriet.Tisdag 28/3 18:00.
Broderligt och varmt välkommen!

Vänligen och Broderligen
//OM i SJL Bifrost Magnus Olovsson genom Daniel Hedberg

Reviderad: 2017-03-27