Bifrost
7023
Bifrost
Besöksadress:
Köpmangatan 46
Postadress:
Köpmangatan 46
852 32 SUNDSVALL

060-61 51 28
bifrost@frimurarorden.se

Bifrost

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


S:t Johanneslogen Bifrost bjuder in dig till Grad I, torsdag 24/11-2016 kl.1900

Bröder,


Vi närmar oss första advent. Snön som föll över Sundsvall för någon vecka sedan och som bäddade in höstlöven i en vinterskrud har nu lika plötsligt som den kom fått ge vika för regndropparnas obevekliga smältande effekt. Synd tycker vissa, skönt tycker andra. Själv tillhör jag den förstnämnda kategorin, jag hade gärna haft snön kvar så att novembermörkret hade vikt hädan.

Nu på torsdag är det näst sista tillfället för terminen att träffas inom Bifrost. Nästa tillfälle 8 december är det julloge och vi hoppas att så många bröder har möjlighet att komma och njuta av varandras sällskap. Separat inbjudan kommer om jullogen.

Med dessa ord vill jag gå över till reception.

Nu på torsdag, 24/11 kl 19:00, är det dags för Grad I med reception av en broder.

S:t Johanneslogen Bifrost hälsar dig min Broder, varmt, innerligt och broderligt välkommen.

Observera att du endast ska anmäla dig till logen om du ämnar deltaga i måltiden. Om du inte ska äta ska du inte anmäla dig. Tjänstgörande ämbetsmän är per automatik anmälda till måltiden.

Kostnaden för maten är 120 kr, glöm inte att meddela eventuellt behov av specialkost vid anmälan till måltid.

OBS! Din anmälan till måltid vill vi ha senast på onsdag 23/11 kl 12:00. Måltidsanmälan sker enligt något av nedanstående alternativ:

  •         Telefon: 060-61 51 28
  •         e-post: cm.bifrost@frimurarorden.se


Har du andra spörsmål använder du som vanligt bifrost@frimurarorden.se eller unitas@frimurarorden.se vid kontakt med Frimurarorden i Sundsvall.

Caritas
Om ni vill komma i kontakt med Caritas så kan ni använda den speciella e-postadress som finns för ändamålet, nämligen: caritas.sundsvall@frimurarorden.se


Vänligen och Broderligen
//OM i SJL Bifrost Magnus Olovsson genom Daniel Hedberg

Reviderad: 2016-11-21