Bifrost
7023
Bifrost
Besöksadress:
Köpmangatan 46
Postadress:
Köpmangatan 46
852 32 SUNDSVALL

060-61 51 28
bifrost@frimurarorden.se

Bifrost

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


S:t Johanneslogen Bifrost bjuder in dig till Ekonomi- & Valloge, torsdag 10/3-2016 kl.1900

Broder,


Somligt är det mer roligt att göra, titta på klockan och se att man faktiskt har gott om tid på sig att hinna dit man är på väg. Betala räkningarna i slutet av månaden och se att det faktiskt fanns mycket pengar över (inte för att jag har upplevt detta men man kan ju få drömma). Hitta den där saken man letat efter så länge att man nästan trodde att man var tvungen att köpa en ny. Att spara en liten peng genom att göra lite jobb själv på bilen, istället för att lämna in bilen för reparation. Att få hjälpa någon annan människa i vetskap om att den människan behöver och uppskattar hjälpen.

En annan sak som är mer roligt att göra är att gå på Ekonomi- & Valloge i Bifrost. Här får du bland annat höra hur det ser ut med finanserna och hur tankarna är kring ekonomin. Så ni som har möjlighet, ta chansen och kom och träffas.

Nu på torsdag, 10/3 kl.19:00, är det dags för Ekonomi- & Valloge i grad I med reception. Då kan ni förutom att få välkomna en ny broder även få höra hur det ligger till med finanserna samt prata med varandra, om såväl frimureriet som om andra stora och små frågor.

S:t Johanneslogen Bifrost hälsar dig min Broder, varmt, innerligt och broderligt välkommen.

Observera att du endast ska anmäla dig till logen om du ämnar deltaga i den efterföljande måltiden. Om du inte ska äta ska du inte anmäla dig. Tjänstgörande ämbetsmän är per automatik anmälda till måltiden.

Kostnaden för maten är 120 kr, glöm inte att meddela eventuellt behov av specialkost vid anmälan till måltid. Matleverantör är Svartviks Herrgård där vår Broder Lazar står för maten.

OBS! Din anmälan till måltid vill vi ha senast dagen före kl 12:00, d v s onsdag 9/3. Måltidsanmälan sker enligt något av nedanstående alternativ:
 

  •     Telefon: 060-61 51 28
  •     e-post: cm.bifrost@frimurarorden.se


Har du andra spörsmål använder du som vanligt bifrost@frimurarorden.se eller unitas@frimurarorden.se vid kontakt med Frimurarorden i Sundsvall.


Vad händer i vårt närområde?
Unitas, ikväll tisdag 8/3

I afton har Unitas först en instruktion i grad VIII (kl.18:15) och därefter en sammankomst i grad VI (19:00).
Broderligt och varmt välkommen till Unitas!

Unitas, imorgon onsdag 9/3
I morgon har Unitas seniormöte (kl.14:00). Detta brukar vara en omtyckt stund för många så ni som har möjlighet, tag chansen.
Broderligt och varmt välkommen till Seniorerna!


Vänligen och Broderligen
//OM i SJL Bifrost Magnus Olovsson genom Daniel Hedberg

Reviderad: 2016-03-08