Victory
1103
Victory
Blasieholmsgatan 6
111 48 STOCKHOLM

08-463 37 53
vic@frimurarorden.se

Victory

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Instruktionsloge i Grad III

"Johannesskedet - En promenad eller vandring?"

Den Högst lysande brodern Göran Nordblom, R&K med röda korset är vår föredragshållare när Victory håller instruktionsloge i grad III, den 20:e mars 2017.
Broder Göran är förutom R&K, förutvarande provinsialmästare i Skånska provinsiallogen (SPL) och förutvarande ordförandemästare i SJL Oscar i Halmstad och tillika ordens förutvarande uppsyningsmästare. (fOU)
Broder Göran är med sin långa erfarenhet och sin omfattande insats för Svenska Frimurarorden en synnerligen kompetent och intressant föredragshållare som nu också besöker Victory för första gången.


Missa inte detta sällsynt unika tillfälle att på ett praktiskt och trevligt sätt förkovra sig i Johannesgradernas symbolik och mystik.

Varm och broderligen välkommna.
Bo Bergkvist
Ordförande mästare
 

1/1

Informationsmöte den 9:e mars 2017

S:t johanneslogen Victory håller ett inormationsmöte om det svenska Frimureriet och arbetet i S.t Johanneslogen Victory.

Mötet är öppet för all intresserade som vill veta mer om frimureriet och som är intresserad av hur det går till att lämna in en inträdesansökan.

Informationsmötet äger rum den 9:e mars kl 18:30 i frimurarhuset restaurang, Måns Bock, på Blasieholmen.

Anmälan måste komma vår sekreterare till handa senast den 4:e mars för vår planering och görs till vic@frimurarorden.se, med uppgift om namn, adress och antal.


Varmt välkomna till en som vi hoppas intressant och givande informationsträff som kan blir början på ett medlemsskap och fin gemenskap i det svenska frimureriet.

1/1

Aktuellt från Svea