S:t Ansgar
1083
S:t Ansgar
Vretensvägen 14, Igelsta Gård
152 57 SÖDERTÄLJE

st.ansgar@frimurarorden.se

S:t Ansgar

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Medbrodersloge den 16 maj

Det är med stor glädje jag har nöjet att inbjuda till loge med reception i medbrodersgraden tisdagen den 16 maj med början klockan 18:30 i vårt Frimurarhus på Igelsta Gård. 

Efter logen samlas vi till brödramåltid i den vackra matsalen där vi kan njuta av den trivsamma miljön och de fantastiska salongerna i huset. 
Broder! Kom gärna en stund innan logen börjar och slappna av med bröderna vid baren eller för att besöka vårt bibliotek. De som kommer i god tid före logen kan också inhandla fika och något lätt att bita i. Stunden före logen är ju viktig för att bygga upp den stämningsfulla atmosfären till kvällen. 
Glöm inte den obligatoriska anmälan till måltiden till CM nedan. Brödramåltidens kostnad är 160 kr. 
Om du behöver specialkost p.g.a. allergi kan du ange det i mailsvaret till ceremonimästaren. 
Svar senast söndag 14 maj kl. 21:00.  
OBS! För planeringen av maten är det viktigt att du anmäler deltagandet i tid. Det är viktigt att få in anmälan för alla som avser att deltaga i brödramåltiden, vi kommer inte att överdimensionera maten för osäker närvaro.  
Svar till e-post: cm.st.ansgar@frimurarorden.se
Med stor förväntan inför en intressant och trivsam logekväll i S.t Ansgars hägn i vårt fina frimurarhus hälsar jag dig varmt och broderligen välkommen. 
Med Broderliga hälsningar 
Anders Taberman, FDM
 

Reviderad: 2017-05-11