Olaus Petri
1114
Olaus Petri
Besöksadress:
Kyrkogatan 4
Postadress:
Kyrkogatan 4
645 30 STRÄNGNÄS

0152-10104
olaus.petri@frimurarorden.se

Olaus Petri

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


16/3 Sammankomst i grad III

Torsdagen den 16 mars 2017, klockan 19:00 håller Brödraföreningen Olaus Petri sammankomst i Grad III. Föranmälan krävs för brödramåltiden.

Föredragshållare är DHU Br. Hans-Åke Holmström som talar om "Lärdomar från tredje graden under ett halvt sekel."

Klubbmästaren håller baren öppen från 17:30 samt efter brödramåltiden, då baren öppnar i övre klubbrummet där en avkopplande miljö inbjuder till intressanta samtal.

Måltiden levereras av Värdshuset Gripen i Stallarholmen. Anmälan är bindande. I händelse av förhinder efter din anmälan önskar vi att du meddelar detta så vi kan avboka maten i tid.

Måltidspris 160:- Vi tar betalkort vid entrén. Anmälan med namn och grad senast 12 mars till olaus.petri@frimurarorden.se Ange ev. allergier.


21/3 Studieafton i grad III

Alla bröder av lägst grad III är välkomna att deltaga i vår studieafton rörande företeelser i Mästaregraden. Det är föreningens Förste Talman, Tyrgils Saxlund som leder. Det bjuds på kaffe och kaka.

Tid & plats: Kyrkogatan 4 i Strängnäs den 21:a mars klockan 18:30.
Klädsel: Vardagsklädsel med gradprydnad.
Föranmälan föredras till olaus.petri@frimurarorden.se senast dagen innan.
 


Frimurarlunch 9/3

Bröder av alla grader är välkomna till Frimuralunch, torsdagen den 9 mars klockan 12:30 - 14:00 på Kristinagården i Strängnäs.

Miniföredrag: Br. Thore Berggren talar om sångerskan och artisten Vera Lynn.

Maten beställs på Kristinagården, telefon 0152-295 87 senast kl 15.00 dagen före. Vill du inte beställa i förväg går det att få en Micro-paj eller nöja dig med kaffe.

Om du kommer från annan ort det lätt att hitta till Kristinagården på Sörgärdsgatan 10 som ligger mitt i stan’ bara ett stenkast från Kommunhuset. Du kan parkera på gatan utanför. Kom ihåg p-skivan så parkerar du fritt i 2 timmar.

1/1

Aktuellt från Svea