1066
Frimurarklubben Portalen
C/O Igelsta Gård Vretensvägen 14
152 57 SÖDERTÄLJE

070-522 30 38
portalen@frimurarorden.se

Frimurarklubben Portalen

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Frimurarpub i Södertälje

Vill du ge en kompis ett nytt liv? Då ska du ta med honom till Igelsta Gård!

Frimureriet är en fantastisk gåva att ge, en vandring där man får verktyg att se var man går och att göra det meningsfullt!
 
Vi förlänger sommaren tillsammans! Puben är öppen!
Datum:         6 september 2017
Tid:               kl: 18,00
Plats:            Igelsta Gård, Vretensvägen 14, ett stenkast från Östertälje station.
 
Vi grillar korv och tar en öl under trivsamma former där samvaro och gemenskap är ledorden.
Detta är ett mycket bra tillfälle att ta med en intresserad vän eller kollega. Vi berättar om frimureriet och vad vi gör i denna inspirerande och trivsamma miljö. Du får också tillfälle att träffa aktiva frimurare som berättar om sitt frimureri. Men även information om hur man gör för att bli medlem i frimurarorden.
Du får gärna anmäla din närvaro, för att vi ska veta hur många som vill äta och dricka. Anmälan sker på e-post: portalen.sfmo@gmail.com
 
Hjärtligt välkommen!

Kristian Sihlén
Ordförande
Frimurarklubben Portalen
 


Fk Portalen

Frimurarklubben Portalen är i ett nystartläge och vi arbetar nu under hösten med en serie möten att tillsammans med ”gamla” och nya medlemmar reorganisera oss. Portalen tar höjd i sitt planeringsarbete för det bredare uppdrag som frimurarklubbarna framgent kommer att bära.

Portalens geografiska arbetsfält som klubb är likställt det som Frimurarsamhället Södertörn har i sitt ansvar varför Portalen är en självklar men med en egen roll i samhällets gemensamma uppdrag.

Portalen finns nu på frimurarordens hemsida samt att vi också är anslutna till Ordens medlemssystem för att bla. kunna registrera brödernas  närvaro vid våra sammankomster.