Adolf Fredrik
1133
Adolf Fredrik
Blasieholmsgatan 6
111 48 STOCKHOLM

08-463 37 50
adolf.fredrik@frimurarorden.se

Adolf Fredrik

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Nationaldagen i Hagaparken

SJL Adolf Fredrik har en flerårig tradition att med bröder, vänner, nära och kära fira Nationaldagen 6 juni med picnic i gröngräset vid Kungliga Hagaparken i Stockholm.

På Nationaldagen träffas vi på gräsplätten till höger om de tre koppartälten för att avnjuta egen medhavd picnic. Bröder med vänner, nära och kära sluter upp (ingen föranmälan krävs) vid 12-tiden för att umgås under enkla och gemytliga former.

Tipspromenad och andra lekar och skoj står på agendan och det brukar finnas fina priser att kamma hem. Många avnjuter sommarens intåg med ett glas champagne, men läsk, vatten och kaffe går lika bra. Du bestämmer själv vad du tar med i din korg.

Detta är ett mycket trevligt tillfälle att bekanta sig med bröder och deras familjer och vänner. Vid avslutandet är det inte ovanligt att flera går ner till den stora gräsplanen för att lyssna till framträdande av Kungliga Operan, som har som tradition att bjuda på kvalitativa musik- och sångarrangemang.

Välkommen 6 juni 2019!

afnationaldagen2017
1/1