Orion
4053
Orion
Besöksadress:
Stora Torget 5
Postadress:
Stora Torget 5
572 42 OSKARSHAMN

072-365 74 04
on@frimurarorden.se

Orion

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Välkommen till SJL Orion

Varmt välkommen till SJL Orions hemsida. Här kan du läsa mer om logens aktiviteter.

Sankt Johanneslogen Orion invigdes den 9 december 1880 och har sina vackra lokaler i det anrika Frimurarhuset på Stora torget i Oskarshamn.

Logesammankomsterna hålls oftast på torsdagar – v.g. se vår arbetsordning, här i menyn till vänster. Matanmälan görs på Matanmalan.on@frimurarorden.se.


Nyhetsbrev från OM i SJL Orion

December 2018

Mina Bröder
Vintern står och knackar på dörren även om det denna 1: a advent mer känns som vår med 5 plusgrader och småregn utanför fönstret.

Kvällarna och morgnarna har blivit riktigt mörka nu när vi har kommit in i Julmånaden december och Orions aktiviteter just avslutats med den traditionella högtidsdagen. Detta innebär att det är uppehåll i logearbetet ett tag innan det är dags för nya aktiviteter på andra sidan årsskiftet.
 
December månad brukar innebära mycket aktiviteter för alla. Det ska pysslas och fixas då Julen förbereds och därefter stundar nyår. Jag hoppas att ni alla bröder ska finna tid i er vardag att låta julens frid och glädje ge er den paus och tid till reflektion som vi alla så väl behöver.