Orion
4053
Orion
Besöksadress:
Stora Torget 5
Postadress:
Stora Torget 5
572 42 OSKARSHAMN

072-365 74 04
on@frimurarorden.se

Orion

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Välkommen till SJL Orion

Varmt välkommen till SJL Orions hemsida. Här kan du läsa mer om logens aktiviteter.

Sankt Johanneslogen Orion invigdes den 9 december 1880 och har sina vackra lokaler i det anrika Frimurarhuset på Stora torget i Oskarshamn.

Logesammankomsterna hålls oftast på torsdagar – v.g. se vår arbetsordning, här i menyn till vänster. Matanmälan görs på Matanmalan.on@frimurarorden.se.


Nyhetsbrev från OM i SJL Orion

Mars 2018

Mina bröder

Mars månad står för dörren och med den månaden kan det vara lite si och så. Vi har väl alla minnen av varma fina marsdagar. Den senaste veckan har dock Kung Bore på allvar visat att han inte vill ge mid sig i första taget. Just nu verkar de där varma marsdagarna ganska avlägsna. Åtminstone snöar det kraftigt utanför mitt fönster när jag skriver dessa rader i slutet av februari.
Årstiden har blivit ljusare och nu är det inte längre mörkt när man tar sig till och från arbetet. Kombinera detta med att dessutom gå på loge och varva ned från vardagens stress så blir mars en trevlig månad att se fram emot. Månaden inleder i slutet årets Påskhelg som medför två dagars extra ledighet från vardagen. Ta vara på de dagarna och gör det där som du länge tänkt att du skulle göra bara tiden fanns…..