Orion
4053
Orion
Besöksadress:
Stora Torget 5
Postadress:
Stora Torget 5
572 42 OSKARSHAMN

072-365 74 04
on@frimurarorden.se

Orion

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Välkommen till SJL Orion

Varmt välkommen till SJL Orions hemsida. Här kan du läsa mer om logens aktiviteter.

Sankt Johanneslogen Orion invigdes den 9 december 1880 och har sina vackra lokaler i det anrika Frimurarhuset på Stora torget i Oskarshamn.

Logesammankomsterna hålls oftast på torsdagar – v.g. se vår arbetsordning, här i menyn till vänster. Matanmälan görs på Matanmalan.on@frimurarorden.se.


Nyhetsbrev från OM i SJL Orion

Maj 2019

Vintern rasat ut....

Här var jag helt övertygad om att jag skulle kunna skriva något om den fantastiska vår som vi har och glädjen med att kunna sitta ute och njuta av sitt kaffe endera på den egna balkongen/verandan eller på sitt favoritkafé. 
Men ack vad jag blev förvånad när jag i dag istället möts av Kung Bores hämnd. Hela min omvärld var helt vit och stora tunga snöflingor dalade ned utanför fönstret. Det är lite japansk konst över det hela - Snö på körsbärsblommor. I och för sig vackert men en påminnelse om att naturen har sina egna nycker och bakslag hör våren och sommarens ankomst till.