Kärnan
2093
Kärnan
Besöksadress:
Frimurarehuset
Postadress:
Stortorget 4
252 23 HELSINGBORG

042-21 23 73
karnan@frimurarorden.se

Kärnan

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Vad händer i höst

Efter logen i Medbrodergraden med reception av 12 bröder den 12 oktober hålls höstens introduktionsmöte för intresserade och blivande bröder onsdag den 14 oktober kl. 18.30. Mötet inleds med en enkel måltid, följd av information om SFO, historik, organisation, målsättning m.m. Tillfälle till frågor och samtal.


Lördag den 17 oktober delar vi glädjen med vår Andreasloge Carl X Gustaf som firar sitt 125-årsjubileum!


Ordinarie dag för Kärnans logesammankomster är som tidigare måndagar kl. 18.30.

Den 2 november får vi besök av bröder från Sankt Johannes-logen Christian, vår vänloge i Köpenhamn.


Lördag den 7 november kl. 14-17 inbjuds till Musik i frimurarhuset med Good Times Band! Bröder och damer/anhöriga kan avnjuta musiken med snittar och ett glas vin! 


En instruktionsloge i grad I hålls måndag den 23 november. Efter logen cirka kl. 20.00 blir det brödramåltid till vilken även damerna inbjuds! 


En torsdagsloge i grad I hålls den 26 november med en reception. Det blir brödramåltid efteråt tillsammans med bröderna från vår Andreasloge Carl X Gustaf.

Första söndagen i Advent 29 november, även skyltsöndag, är det på eftermiddagen sedvanligt Öppet hus med musik i Johannessalen och kaffeservering i restaurangen.


Årets Julloge äger rum i grad I måndagen den 7 december kl. 18.30 tillsammans med Sankt Andreaslogen Carl X Gustaf och Kapitelbrödraföreningen Kjell Christopher Barnekow.

Varmt och broderligen välkomna!

Reviderad: 2015-10-15