Kapitelbrödraföreningen Jörgen Kock
2034
Kapitelbrödraföreningen Jörgen Kock
Isak Slaktaregatan 1
211 21 MALMÖ

jk@frimurarorden.se

Kapitelbrödraföreningen Jörgen Kock

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Vårbrev mm

Innehåll: * Vårbrev till medlemmarna från O Patrik Sundström * Anmaning till att betala medlemsavgiften * Vårens sammankomster

Ett Nytt Frimurarår med Jörgen Kock

Av Patrik Sundström Februari 2020
 
Så har den då äntligen kommit och gått, Kapitelbrödraföreningen Jörgen Kocks första högtidsdag. Den första Högtidsdagen för Malmös äldsta brödraförening. Runt 60 bröder samlades, och det blev en högtid att minnas. Jag kommer att minnas den som en mycket speciell händelse i min frimurarvandring och jag vill sända ett varmt tack till alla de av er som var där och skapade det som bara vi bröder kan skapa, en atmosfär av genuin vänskap och glädje i frimurerisk inramning.
Om jag ska sammanfatta det första halvåret sedan invigningen den 16 augusti i ett ord så är det ”överväldigande”. Inte nog med att jag har haft fantastiskt roligt, mottagandet hos bröderna har varit gott och vi har fått mycket uppskattning. Jag kan lova er att vi ska fortsätta på den bana vi börjat och försöka ge er många intressanta och givande stunder framöver, och med er hjälp kan vi se fram emot att lyckas med den strävan.
Nu har denna termin kommit igång på riktigt och många av oss har redan hunnit med några loger och sammankomster. I Jörgen Kock samlas vi igen helgen den 20e och 21a mars för sammankomster i grad VII och VIII. Vi kan utlova spännande föredrag och en härlig gemenskap.
Så, bifall skattmästarens önskan och var med oss i det vi har framför oss, så ses vi i det kapitelstädade arbetsrummet även framöver.

Broderligen, och med en önskan om mindre regn och mer solsken i våren som kommer.

Patrik
O, KBrf Jörgen Kock
 
Anmaning till att betala medlemsavgiften

Så här gör du:
1. Årsavgiften är 325 kronor
2. Betalas på föreningens bankgiro, 5358-4942
3. Ange ditt namn så att SkM kan följa upp.
4. Betalningen ska vara oss tillhanda senast den 31/3 2020


Vårens sammankomster
* Fredagen den 20/3 grad VII klockan 18:30
* Lördagen den 21/3 grad VIII klockan 12:00
* Lördagen den 25/4 grad VIII klockan 12:00

Cirka två veckor före sammankomsten kommer inbjudan.
VÄLKOMMEN
 

Reviderad: 2020-02-22