K C Barnekow
2094
K C Barnekow
Stortorget 4
252 23 HELSINGBORG

042-212372
kcb@frimurarorden.se

K C Barnekow

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Kapitelföredrag grad 10 i Hbg 25 jan 1830

Broder Bertil Reimer inleder Br. Bertil är föutvarande OM i S:t Christoffer, och innehavare av prins Bertils frimuraremedalj. För de flesta av oss är han välkänd som prior i Kapitlet

Med Broder Bertils gedigna kunskaper, och förmåga att förklara räknar vi med många deltagare. Efter föredraget frågestund, som brukar sätta igång en livlig diskussion.
 
Nyordning
 
Denna gång prövar vi att lägga måltiden först alltså 1830. Det serveras pannbiff med lök och stekt potatis. Eftersom ingen förrätt ingår är priset reducerat till 90 kronor.
 
Med förväntat stort deltagande vill vi att så många som möjligt föranmäler sig till måltiden (dock ej obligatoriskt). Anmälan göres till:
FCM Christer Söderberg


Grad VIII i Halmstad 23 nov 1830

Sista mötet för terminen är i grad VIII i Halmstad 23 nov 1830 Stewardsmästaren i SPL Krister Fritzon inleder.

Ämnet är: Hur hittar jag rätt utbildning inom Frimureriet Utbildning är en viktig del i en frimurares förkovran.Redan från grad ett uppmanas vi att flitigt besöka biblioteket. Ingen föranmälan behövs. Broderligen välkomna!

1/1

Sammankomst onsdag 9 november 1830 i Helsingborg i grad VII

Föreningens v O John Bagger Jörgensen inleder Titel " "Frimureriet och religionen"

Ämnet belyses såväl historiskt som aktuellt
Välkomna till en upplysande afton med möjlighet att ställa frågor och göra egna inlägg! Därefter brödramåltid. Ingen föranmälan – bara kom och tag gärna med en kamrat.

Tänk vad mycket man lär sig på en sådan kväll!!

Välkomna i stora skaror!

1/1