Frimurareföreningen EOS
2074
Frimurareföreningen EOS
Krafts Torg 10
223 50 LUND

046-211 12 24
eos@frimurarorden.se

Frimurareföreningen EOS

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Litteraturtips och gåvor

Låt andra bröder ta del av dina böcker när du läst klart. Föreningens Arkiv och Forskningsbibliotek tar gärna emot gåvor tips och tips på bra litteratur.

Ofta hör vi att ni har köpt bra böcker eller har tips på sådant som skulle vara intressant att ha i ett frimurarbibliotek. Vi tar gärna hand om dina gamla böcker när du läst klart och lånar ut till andra intresserade bröder.

Vi tar emot ny såväl som äldre litteratur, handskrifter, trycksaker ja allt som har med frimureri eller frimurarnära ämnen att göra. Inköpstips tas också tacksamt emot och vi köper in det mest intressanta så långt som budgeten räcker.

Då vi många vill ha sina böcker kvar som referenslitteratur föreslår vi, om du önskar donera dina böcker, att du skriver till en testamentarisk instruktion på instruktionen som, enligt OAL, skall förvaras tillsammans med dina låneböcker att all din frimurarlitteratur skall överlämnas till Eos Arkiv och Forksningsbibliotek.

Broderligen/Arkivarierna

constitutions
1/5