Viktigt för inloggningen

Använd ditt SFMO-ID hellre än din epostadress

I alla sammanhang måste du ange ditt SFMO-ID i formatet nnnn-nnnnn (4 + 5 siffror EXAKT, MED bindestrecket)!

Ditt SFMO-ID finns på ditt medlemskort, och på adressetiketten till tidskriften Frimuraren. Om numren skiljer, gäller adressetikettens! Skiljer numren, så kontakta i första hand din hemmaloges FS, eller i andra hand support@frimurarorden.se.

(Numret på adressetiketten är det korrekta som finns i medlemsregistret, även om det har fel format utan bindestreck just på etiketten.)

-----

Det är viktigt att Du har rätt epostadress registrerad i medlemsregistret. Kontrollera med Din hemmaloges FS att epostadressen stämmer EXAKT!

Du anmäler alla ändringar till FS, som är den som får och ska ändra alla Dina uppgifter. Efter inloggning kan Du själv ändra vissa adressuppgifter under "Mina uppgifter".

------

Har du problem att logga in, så försök besvara frågorna nedan när du kontaktar supporten support@frimurarorden.se. Ange alltid ditt SFMO-ID när du begär hjälp!

Kom ihåg: Som användarnamn använd ditt SFMO-ID i formatet nnnn-nnnnn (4 + 5 siffror EXAKT, MED bindestrecket) när du loggar in! Använd INTE din epostadress!

* Är detta allra första gången du försöker logga in? I så fall måste Du trycka "Ny användare" och invänta ett mail till din registrerade adress. Är du osäker på om du loggat in tidigare, tryck knappen "Glömt lösenord".

* Har du loggat in tidigare, men inte lyckas nu, kan du begära ett nytt lösenord med knappen "Glömt lösenord"? Invänta ett mail till din registrerade adress.

* OBS att systemet (f n) bara tillåter ETT återställningsmail per dygn.

* Har Du fått återställningsmailet? Om inte, har Du noga kontrollerat Din SPAM-mapp?

* Har Du följt instruktionerna i mailet och matat in ett lösenord?

* Har Du försökt logga in med SFMO-ID i formatet nnnn-nnnnn (4 + 5 siffror EXAKT, MED bindestreck) och det nya lösenordet, som Du är helt bergsäker på? OBS att om man gör en felaktig inloggning flera gånger, eller för ivrigt, kan kontot låsas upp till ett dygn för att hindra robotinloggningar.

Har Du möjligen tagit en formell paus från Orden en tid så att kontot blivit deaktiverat?