Prenumerera på arbetsordningar

Du kan numera alltid ha till hands aktuella versioner av arbetsordningarna för samtliga enheter inom Orden

En funktion här på Ordens hemsida gör det möjligt att på två olika sätt prenumerera på de senaste versionerna av arbetsordningarna med de sammankomster som enhetssekreterarna registrerat:

Arbetsordning direkt i din telefons eller dators kalender

Ett mycket smidigt sätt att planera in dina logeaktiviteter är att låta arbetsordningen för valfri enhet eller fördelning ligga i din dator- eller telefonkalender.

Börja med att gå till hemsidan för den enhet/fördelning vars arbetsordning du önskar prenumerera på och välj i vänstermenyn att titta på dess arbetsordning.

I övre högra hörnet av sidan med arbetsordningen finns länken "Prenumerera på arbetsordningkalender". Klickar du på den dyker det upp en ruta med uppgift om kalenderns adress samt instruktioner om hur kalendern läggs in i olika typer av mottagare.

Instruktionsrutan är tyvärr inte mobilanpassad, varför du kan behöva använda din dator för att läsa dess fullständiga text.

Arbetsordning per e-post

Du kan också få aktuella arbetsordningar skickade en gång i veckan till den e-postadress du registrerat hos Orden. Följ nedanstående länk och bocka för de enheter du önskar. Du måste vara inloggad för att välja enheter.

https://www.frimurarorden.se/arbetsordningar/prenumerera/

När du gjort dina val uppdaterar du e-postprenumerationen via knappen längst ned till höger på sidan.


Sprid budskapet om dessa nya funktioner till alla bröder du känner!

1/1
Reviderad: 2015-08-27