Fyrbåken

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Välkomna till Fyrbåkens vårutflykt

Inbjudan till Fyrbåkens vårutflykt lördagen den 9 maj 2015 till Helsingör och besök på Kronborgs Slott och Danmarks nya Sjöfartsmuseum.

Vi samlas vid Hamnpaviljongen kl. 7.30 och åker med buss till Helsingör. Efter någon timmas resa stannar vi för förmiddagsfika, som var och en har med sig. Besöket på Kronborgs Slott startar klockan 11.00 och klockan 12.30 har vi bokat lunch på Sjöfartsmuseet, som ligger strax intill. Efter lunch vandrar vi runt på museet och sedan har vi egen tid – kanske blir det inköp i någon av butikerna på Stengade. Kl. 15.30 tar vi färjan tillbaka och räknar med att vara hemma i Varberg vid 18-tiden.   Ta på dig ”gåvänliga” skor. Reseledare och guide är Peter Hasselström.
I priset på 450 kronor ingår bussresa, färjebiljett, entré till både  Kronborgs Slott som Sjöfartsmuseum samt lunch (ej dryck). Meddela önskemål om alternativ mat. Beloppet inbetalas till föreningens bankgiro nr 799-7273. Priset är något subventionerat.
Utflykten är ett bra sätt att lära känna varandra lite mer och tag gärna med respektive eller vän!
Anmälan senast den 25 april 2015 till Göran Barkevall, e-post g.barkevall@icloud.com eller telefon 84157, mobil 070 – 361 18 75.
Välkomna !
Holger Svensson  -  Peter Hasselström  -  Göran Barkevall


Hur bli medlem i Fyrbåken och Frimureriet?

Besök Svenska Frimurare Ordens hemsida för mer information. Du kan också skicka in en intresseanmälan till Brödraföreningen Fyrbåken i Varberg fyr@frimurarorden.se. Därefter får du en personlig kontakt för mer information om frimureriet.


Aktuellt från Fyr  |  Nyhetsarkiv